Mehmet Savran’dan çifte bayram kutlaması

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulunarak işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkan Mehmet Savran, Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin çalışma alanlarını gezdi.

Ekiplerin 2000 Evler, 15 Temmuz, 3502 Evler ve Sümer Mahallelerinde gerçekleştirdiği altyapı yenileme, yol bakım ve onarım, üstyapı ve çevre temizlik çalışmaları hakkında bilgiler alan Savran, görevli işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü ve Ramazan Bayramlarını tebrik etti.

Savran’a incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan’da eşlik etti.

Nevşehir Belediyesi olarak, Ramazan Bayramı için tüm hazırlıkları yaptıklarını belirten Savran, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm nöbetçi birimlerin tatil süresince görev başında olacaklarını belirtti.

Savran, “Nevşehir’de 7/24 esasıyla, gündüz gece demeden vatandaşlarımızın bayramı huzurla geçirmesi için çalışacağız” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.