Mehmet Özkaya “AŞK MEVSİMİ”

“Senfonik Türk Müziği Konseri” ve “Çağdaş Müzik Orkestrası konseri” adlı iki konser albümü ile büyük beğeni toplayan ve ödüller alan TRT İstanbul Radyosu Ses Sanatçısı Mehmet Özkaya, müzikal yolculuğuna AŞK MEVSİMİ ile devam ediyor.

MEHMET ÖZKAYA’DAN TÜRK MÜZİĞİNDE FARKLI BİR TARZ…
‘’POP SANAT MÜZİĞİ’’

Mehmet Özkaya, seslendirdiği eserleriyle evrensel ve çağdaş müzik alanında bir ilki gerçekleştiriyor. Sanatçı POP SANAT MÜZİĞİ olarak adlandırdığı, evrensel ve çağdaş müzik anlayışına uygun Türk Müziği’nin zengin tınıları ile sentezlenen bestelerin bulunduğu yeni bir tarzı başlatıyor.
Odeon Müzik etiketiyle çıkan Pop Sanat tarzında hazırlanan albümde dillerden düşmeyecek, hafızalarınızda tınılarıyla yer edecek yeni besteleri eşsiz bir yorumla seslendiren Özkaya, albümünü müzikseverlerin beğenilerine sunuyor.
Albümün Çıkış Şarkısı Ödüllü bir Şiir “GÖNLÜ GÜVERCİNLİ KADIN”

Albümün ilk klibi Gönlü Güvercinli Kadına çekildi.Yakın zamanda ekranlarda dönmeye başlayacak Şarkının sözleri şair ve yazar Tekin Gönenç’e ait. 5. Baskısı yapılan şiir kitabına da ismini veren “Gönlü Güvercinli Kadın şiiri ile Gönenç, 1998 yılında Kocaeli Üniversitesi Akademik ödülünü aldı. Bu eşsiz güfte Mehmet Özkaya tarafından unutulmaz melodilerle ölümsüzleşti ve klibi de çekilerek albümün çıkış parçası oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.