Mehmet Öz, Trump’ın partisi Cumhuriyetçi Partiden senatör adayı olacak

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz, ABD’nin Pensilvanya eyaletinde, Trump’ın partisi Cumhuriyetçi Partiden senatör adayı olacak.

YouTube video

ABD’de yaşayan dünyaca ünlü kalp cerrahı ve televizyon programı sunucusu Mehmet Öz, söylenene göre Pensilvanya eyaletinde, Donald Trump’ın partisi olan Cumhuriyetçi Partiden senatoya girmek için yarışacak.

ABD’de yayınlanan The Dr. Oz Show’un sunucusunun, senatör adaylığı çalışmaları için milyonlarca dolarlık reklam yatırım yaptığı iddia edildi.

Dr. Öz’ün önümüzdeki birkaç ay içinde talk show programından da çekileceği söyleniyor. Resmi duyurunun bu gece Fox News Channel’ın Hannity adlı talk show programında yapılması bekleniyor.

Mehmet Öz, seçim döneminde de Donald Trump’a destek vermesiyle öne çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.