Mehmet Günsür: Oyunculuğu seçtim

Bir üniversitenin Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşi programına oyuncu Mehmet Günsür de katıldı.

Öğrencilerle bir araya gelen Mehmet Günsür, ”1996 yılında ‘Hamam’ filmini çektikten sonra ilk defa ben sadece bu işi yapacağım diye karar verdim ve diğer tüm işlerimi bırakarak sadece oyunculuğa geçtim” sözlerini dile getirdi.

Medyaya ilk adımını, 7 yaşında halasının kendisini reklamcı bir arkadaşına reklam filminde oynaması için götürmesiyle attığını açıklayan Mehmet Günsür, ”İlk defa o zaman kamera gördüm ve çok hoşuma gitti. Oyunculuk bir oyun gibiydi ve bu yüzden zevkliydi. Sevmeden yapılacak bir meslek değil, şanslıyım ki sevdiğim bir şeyi yapıyorum” dedi.

Reklam vasıtasıyla 11 yaşında kendisini tanımış olan yapımcının ‘Geçmiş Zaman Mimozaları’ adlı dizi için kendisini deneme çekimine çağırdığını ve ilk defa profesyonel anlamda devamlılığı olan, aylarca süren bir iş olduğunu söyleyen Mehmet Günsür, çok büyük tiyatrocularla çalışma imkanını yakaladığını dile getirdi. İçinde müzik olan karakterlerin kendisini heyecanlandırdığını, müziği her anlamda sevdiğini ve müziğin işinin içinde olmasının da kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirten Mehmet Günsür, öğrenciler için İtalyanca bir eser seslendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.