Mehmet Erdem Bostancı Gösteri Merkezi’nde

2012 yılında yaptığı iddialı çıkış ile tüm ödülleri tek tek toplayan ve sayısız konsere imza atıp zirveden inmeyerek Türk müziğinin en saygın isimlerinden biri olmayı başaran Mehmet Erdem, önceki yıllarda Sony Music etiketiyle yayınladığı “Herkes Aynı Hayatta” ve “Hiç Konuşmadan” albümlerinden sonra yine Sony Music tarafından yayınlanan 3. stüdyo albümü “Hepsi Benim Yüzümden” ile 11 Mart Cuma Günü 21:00da Bostancı Gösteri Merkezi’nde olacak.

Dinleyicilere hem eski hem yeni albümünden sürpriz düet ve cover şarkılar ile seslenecek olan Erdem, her konserinde olduğu gibi yine bir başarı hikayesi yazmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.