Mehmet Erdem, alkolü fazla kaçırınca uçakta olay çıkardı

Şarkıcı Mehmet Erdem, Türkiye-ABD uçuşunda sorun çıkardı. Hostesten istediği alkollü içecek geç gelen Mehmet Erdem sinirlendi ve kabin memuruna da fiziki müdahalede bulundu. Mehmet Erdem hakkında çıkan haberlerin ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Ünlü şarkıcı Mehmet Erdem’in Türkiye-ABD uçuşunda yolculuk esnasında kadın memuruna fiziksel müdahalede bulunduğu öne sürüldü.

Takvim’in haberine göre; İstanbul’dan Chicago’ya yolculuk eden Mehmet Erdem, alkolü fazla kaçırınca uçakta olay çıkardı.

Mehmet Erdem, uçuş esnasında yerinden kalkıp kendisiyle geç ilgilenen kabin memuruna fiziki müdahalede bulundu. İstediği alkollü içeceğin geç gelmesine öfkelendiği iddia edilen Erdem’in sözlü sataşmalara devam etti.

Business yolcularının müdahalesi ile sakinleştirilmeye çalışılan Mehmet Erdem’in, yerine oturtulsa da uçak inene kadar herkese korku dolu anlar yaşattığı belirtildi. Ünlü müzisyen, diğer yolcuların da tepkisini çekti

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.