Mehmet Aslantuğ ilginç bir rolle ekrana dönüyor!

Usta oyuncu Mehmet Aslantuğ, farklı bir rolle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İlginç bir rolle sevenleriyle buluşacak olan Aslantuğ, dizide Özge Özberk ile başrolleri paylaşacak.

FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, kod adı ‘Bir Annenin Günahı’ dizisinin kadrosuna sinema ve dizi dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Aslantuğ katıldı. Aslantuğ, dizide Özge Özberk ile başrolleri paylaşacak.

Limon Film/Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ile Filiz Gülmez Pakman’ın oturacağı ve Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan ‘A Mother’s Guilt’ dizisinin uyarlaması olan dramada başarılı oyuncu, “Sadri” karakterine hayat verecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.