Mehmet Ali Erbil’in Altın Kelebek öfkesi

‘Diriliş: Ertuğrul’a verilen ‘Yılın En İyi Dizisi’ ödülünün, yapımcı ve senarist Mehmet Bozdağ tarafından iade edilmesi sonrası başlayan Altın Kelebek tartışmasına şovmen Mehmet Ali Erbil de dahil oldu.

Kendi egolarıyla ödül veriyorlar

Törene ‘En İyi Erkek Sunucu’ kategorisinde yer alan ancak ödülü Beyazıt Öztürk’e kaptıran Erbil, ‘Söylemezsen Olmaz’da öfke kustu. Şovmen, “Yllardır bunlar kartel oluşturmuşlar. Ülkeyi bile yönetmeye çalışıyordu. Halk oturuyor ödül için oy veriyor ama alakası yok. Kendi egolarıyla veriyorlar ödülü. 40 yıllık Mehmet Ali Erbil’i aday gösterip ödül vermiyorsan oraya adımı yazmayacaksın. Ben de daha önce aldığım ödülleri iade edeceğim’ diyerek organizasyonu eleştirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.