Mehmet Ali Erbil: Yürüyemeyeceksem fişimi çekin!

Yürüyemeyeceksem fişimi çekin!

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın samimi ve neşeli sunumuyla ekrana gelen Müge ve Gülşen’le 2.Sayfa’nın bugün ki konuğu ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil idi.

Mehmet Ali Erbil, hastalığından sonra ilk kez 2.Sayfa’da izleyici karşısına çıktı. Kaza gününü ve sonrasında olanları anlatan Erbil, yoğun bakımdan çıktığında hareket edemediğini ve artık yürüyemeyecekse fişinin çekilmesini istediğini söyledi.

O anları anlatırken gözleri dolan Mehmet Ali Erbil, stüdyodaki herkesi duygulandırdı.

YouTube video

Bu hastalık Türkiye’de iki kişi de var, biri benim

Mehmet Ali Erbil, yakalandığı Kaçış Sendromu hastalığını ilk kez anlattı. Hastalık sürecinde neler yaşadığını ve nasıl atlattığını detaylarıyla anlatan Erbil o anlarda kendini tutamadı. Peki Türkiye’de sadece 2 kişide olan Kaçış Sendromu hastalığı nedir?

YouTube video

2. Sayfa ilklere imza atmaya devam ediyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.