Mehmet Ali Erbil, Sibel Can konserini yarıda bıraktı

Mehmet Ali Erbil, doktorlarının belirlediği sağlıklı yaşam reçetesini harfiyen uyguluyor. Mali,  doktorunun verdiği uyku saati gelince izin isteyerek Sibel Can konserini yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Sibel Can, önceki gece Belarus’un başkenti Minsk’te sahne aldı. Yaklaşık iki saat boyunca konser veren Can, sevilen şarkılarını seslendirdi. Sibel Can’ı dinlemeye gelenler arasında Mehmet Ali Erbil de yer aldı.

İki yıl sonra ilk kez bir konser izlemek için yurt dışına çıktığı öğrenilen Erbil, yaklaşık bir saat sonra etkinliğin tamamını izleyemeden müsaade isteyip odasına çekildi. Doktorlarının belirlediği ‘sağlıklı yaşam programı’nı bire bir uygulayan Erbil, uyku saati geldiği için Sibel Can konserini yarıda bırakmak zorunda kaldı. Basın mensuplarına sadece tek şarkılık çekim izni verilen konserde, davetliler ise sosyal medya hesaplarından neredeyse programın tamamını canlı yayınladı.

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.