Mehmet Ali Erbil: Kiralarla geçiniyorum

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan Mehmet Ali Erbil, çalışamadığı için kiralarla geçindiğini söyledi. Erbil, “Allah’tan ev almışım. Kiralarla geçiniyorum. Ancak bu pandemi döneminde kiralar da ödenmiyor.” dedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil “Söylemezsem Olmaz” adlı televizyon programına katılarak son durumu hakkında bilgi verdi. Sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren ünlü şovmen, “Doktorum çok iyiydi, tedavim iyi geldi” diye konuştu

Koronavirüs pandemisi nedeniyle herkesin zor günler geçirdiğini belirten Erbil “Allah’tan bugüne kadar satıp savmamışım ev almışım, kiralarla geçiniyorum. Ancak bu pandemi döneminde kiralar da ödenmiyor. Allah sağlık versin ne yapayım. Allah dünyayı da şu beladan kurtarsa sonra kavuşsak birbirimize.” ifadelerine yer verdi.

blank

Hayatında kimse olmadığını açıklayan ünlü sanatçı, “Hemşirem var yanımda, onun dışında kimse yok. Ama hiç yanlış eş seçimim olmadı. Hepsi yanımdaydı, hastalığımda en kötü günümde” diye konuştu.

Erbil, “Bir daha evlenir misiniz” sorusuna da “Evlenirim” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.