Mehmet Ali Erbil, İsrail’in Filistin’e yönelik şiddetine tepki gösterdi

Günlerdir devam eden İsrail’in Filistin’e yönelik şiddetine ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil de sessiz kalmadı. Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Çocuklar ölüyor ve tüm dünya buna sessiz kalıyor. Lütfen susmayın” ifadelerine yer verdi.

YouTube video

İsrail’in Filistinlilere yaptığı zulüm, giderek artarken ünlülerden de peş peşe kınama ve yardım çağrısı mesajları gelmeye devam ediyor.

“TÜM DÜNYA YAŞANANLARA SESSİZ”

Yaşanan insanlık dramına tepki gösterenlerden biri olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya hesabından Filistinlilere destek mesajı yayınladı. Mehmet Ali Erbil, mesajında, “Bugün Gazze’de insanlık dramı yaşanıyor. Çoluk çocuk demeden insanları katlediyorlar. Gazzeliler öldürülüyor, buna dünya sessiz kalıyor. Lütfen sessiz kalmayalım.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.