Mehmet Ali Erbil, gecelere 40 yaş küçük sevgilisiyle hızlı döndü!

Mehmet Ali Erbil, evinde düşüp kaburgasını kırdıktan sonra nükseden Kaçış Sendoromu hastalığı sonrası 8 ay hastanede tedavi altına alındı. HAstaneden taburcu olduktan sonra eski hayatına dönmeye çalışan Erbil, gün akşam sevgilisi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Alisa Nasya Deniz ile görüntülendi.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, evinde düşüp kaburgalarını kırdıktan sonra hastaneye kaldırılmıştı. Geçirdiği bu kaza sonrası Kaçış Sendromu hastalığı nükseden Erbil, yaklaşık 8 ay hastanede tedavi gördü.

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞADI

Geçtiğimiz hafta katıldığı canlı yayında göz yaşlarıyla yaşadığı günleri anlatan Mehmet Ali Erbil; “Şanslıyım ki hiç hatırlamıyorum o süreci. Neler yaşamışım, bilmiyorum. film gibi. Yoğun bakımdan çıkıp, normal odaya geçtiğimde hiçbir yerim oynamıyordu. İlk parmağım oynadığında Allah’ım çok şükür dedim.” demişti.

40 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE YEMEKTE

Erbil, dün gece kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi 22 yaşındaki Alisa Nasya Deniz’le birlikte UçanKuş TV objektifine yakalandı. Yemek çıkışı kameraların görüntülediği ikili kendilerini bekleyen arabaya geçti.

blank
Alisa Nasya Deniz

“İKİ YILDIR GÜZEL BİR BERABERLİK YAŞIYORUZ”

Deniz, “İki yıldır güzel bir beraberlik yaşıyoruz. Şu an tek düşüncemiz Mehmet Ali’nin sağlığına kavuşması. Tedavi sürecindeyken özel şeylerle gündeme gelmek istemiyoruz” dedi.

Güleryüzlü tavırlar sergileyen Erbil, ön koltuğa yardımlarla otururken, sevgilisi Deniz ise arka koltuğa oturdu.

Mehmet Ali Erbil: Yürüyemeyeceksem fişimi çekin!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.