Mehmet Ali Erbil, Filistin’e yapılan zulme ses çıkarmayan ünlülere tepki gösterdi

İsrail tarafından Filistin’e düzenlenen saldırılar tüm dünyayı ayağa kaldırırken ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanıp sert açıklamalar bulundu. Zulme karşı sessiz kalan ünlülere seslenen Erbil, ‘Vicdanlara sesleniyorum: Almanya soykırım yaptığında dünya sessiz kalmadı’ diyerek tepkisini dile getirdi.

İsrail’in Filistin’e son zamanlarda yaptığı saldırılara bir tepki de Mehmet Ali Erbil’den geldi. Arto, Seren Serengil ve Bircan Bali’nin yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanan Erbil, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Zulme sessiz kalan ünlü isimlere göndermelerde bulunan Erbil ‘Vicdanlara sesleniyorum: Almanya soykırım yaptığında dünya sessiz kalmadı. Ama Filistin’de 6 aylık çocuklar, kadınlar öldürülüyor. Hiçbir suçu olmayan insanlar öldürülüyor. Bütün dünya buna sessiz kalıyor. Bu din, mezhep meselesi değil insani bir mesele’ ifadeleri kullandı.

Açıklamalarına devam eden Erbil, ‘Hiç paylaşmayan ünlülere; özellikle çakma komünistlere, sahte solculara sesleniyorum. Hiçbir tanesinin sesi çıkmıyor o tiyatrocuların. Rahmetli Deniz Gezmiş Filistin’e gitti üç kişiyle’ dedi.

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.