Megan Fox, iç çamaşırı markasının yüzü oldu

Transformes ve Ninja Kaplumbağalar filmlerindeki performansı ve güzelliğiyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Megan Fox, geçen yıl ağustos ayında anne olmuştu.

Aradan 7 ay geçmesine rağmen fit vücuduyla görenleri bir kez daha hayran bıraktı. Bu görünüme kavuşmak için spor salonundan çıkmayan, her fırsatta spor yapan Fox, hızlı kilo vermesini avantaja çevirdi ve Frederick Hollywood adlı iç çamaşırı markasının yüzü oldu. Ünlü oyuncu, markanın sadece yüzü olmakla da kalmadı. Aynı zamanda hissedarı ve yaratıcı yönetmeni olan Fox, “Şık ve çıldırtıcı” temalı bir kapsül koleksiyon hazırladı.

Marka geçtiğimiz gün kampanya reklamını da yayınladı. Koleksiyonun temasına uygun çekilen reklam filmi şu an sosyal medyada en çok paylaşılan paylaşımlardan biri oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.