Megan Fox boşanmanın eşiğinden döndü

Megan Fox ve Brian Austin Green çifti, Fox’un beklenmedik hamileliği nedeniyle davayı erteledi.

29 yaşındaki güzel oyuncu Megan Fox ve 42 yaşındaki eşi Brian Austin Green boşanma davasını erteledi. Fox’un üçüncü bebeğine sürpriz şekilde hamile kalması nedeniyle şimdilik ayrılmaktan vazgeçen çift, Hawaii’de romantik bir tatil yaptı.

Dailymail’in haberine göre geçtiğimiz ağustos ayında ayrıldıklarını duyuran çift, Fox’un beklenmedik hamileliği nedeniyle boşanma davasını ertelediğini açıkladı. Fox ve Green, Hawaii’nin Kona plajında romantik bir yürüyüş yaparken görüntülendi. Fox’un karnının iyice belirginleştiği de gözlerden kaçmadı.

Fox’un boşanma davası açtığı eşi Green’le 8 aylık ayrılıktan sonra yeniden görüşmeye başladığı biliniyor. İki hafta önce Las Vegas’ta düzenlenen ComicCon’a katılan Fox, şiş karnıyla görenleri şok etmişti.

11 yıldır birlikte olan ve 5 yıldır da evli olan Fox ve Green çiftinin Noah ve Boddi adında iki oğlu var. People dergisine konuşan Green, ‘Hiçbir şeyi planlamadık. Zaman bize ne gösterirse o olacak. Bu yıl 43 yaşıma gireceğim ve bu yaşta üç bebeğimin olması inanılmaz bir şey’ diyerek davayı iptal etmediklerinin altını çizdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.