Medikal Estetik Uygulamaları Saç Problemlerini Ortadan Kaldırıyor

Vücudun temel dengesinin mevcut mevsime uyum sağlamakta zorlanması, hormonal değişiklikler, duygu durum farklılıkları gibi bir dizi değişken, saç dökülmelerine yol açabiliyor. Doğanın uyanış zamanı olan bahar döneminde, saçlara bahar dopingi yapmanın tam vakti olduğunu söyleyen GlobalHair Medikal Direktörü Berkant Dural, uygulanacak birçok yöntemle saçların daha sağlıklı ve gür görünmesinin mümkün olduğunun altını çiziyor.

Modern medikal estetik uygulamalarının gelişmesiyle birlikte saç problemleri de kalıcı bir sorun olmaktan çıktı. Günümüzde uygulanan yeni nesil yöntemler, bireylerin farklı ihtiyaç ve beklentilerine maksimum oranda cevap verecek çözümler sunuyor. Bunların başında V6 Hairboost uygulamasının geldiğini belirten GlobalHair Medikal Direktörü Berkant Dural, saçın güçlendirilmesi esasına dayanan bu yöntemin dökülme tedavisinde çığır açtığını ve saç köklerini nemlendirerek saçlara takviye edici gücü verdiğini söyledi.

Saçların daha gür ve canlı çıkmasını sağlıyor

Saç dökülmesini azaltmayı ve saç büyümesini en iyi şekilde uyarmayı amaçlayan V6 Hairboost tekniği hakkında bilgiler veren GlobalHair Medikal Direktörü Berkant Dural, “Bu yöntem içerisinde bulunan vitamin ve mineraller sayesinde saçların daha gür ve daha sağlıklı gözükmesini sağlıyor. Saçları onaran, besleyen ve güçlendiren özel olarak seçilmiş vitamin, mineral, antioksidan ve proteinlerden oluşan bileşenleriyle saçların dökülmesini engelleyerek daha sağlıklı bir saç yapısına sahip olmayı sağlıyor. Mezoterapi tabancası mesogun ile uygulanan bu yöntemde enjekte edilen maddeler, saç köklerini uyarıp, mevcut saçların daha gür çıkmasının yanı sıra yeni saç çıkmasını da destekliyor” dedi.

Ağrısız ve Acısız Bir Yöntem

Bu tedavi yönteminin hem kadınlar hem de erkekler için uygun olduğunu belirten Berkant Dural, “İşlem sırasında hissedilen ağrı oldukça düşüktür ve kişiyi rahatsız etmez. Yine de her ihtimale karşı işlem öncesi cilde anestezik krem uygulanır. Birkaç seans süren bu tedavide kan dolaşımı uyarılarak saçların çıkması sağlanır. Bu yüzden 3 ila 6 aylık periyotlarda belli bir süre devam etmesi gerekir. Seanslar kişinin saç yapısı ve yoğunluğuna göre 5 -10 seans arasında değişir ve hem doğal saç renkleri hem de boyalı saçlar tedavi edilebilir” diye belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.