Medcezir’i özleyenler Boğaziçi Rapsodisi’yi sevecek

Kanal D’nin yeni dizisi Boğaziçi Rapsodisi’nin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte diziden detaylar..

‘Boğaziçi Rapsodisi’ isimli gençlik dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor. Elizi Yapım şirketinin Kanal D için çekeceği ‘Boğaziçi Rapsodisi’ adlı gençlik dizisinin hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Medyatava’nın haberine göre Altuğ Küçük’ün hikâyesinden yola çıkılarak kaleme alınan diziyi Güzide Balcı yönetecek. İlk anlaşılan oyunculardan birinin Mine Tugay olduğu projenin öyküsünün, Tugay’ın eski projesi ‘Medcezir’e benzerliği dikkat çekiyor.

‘Boğaziçi Rapsodisi’, savcı babası Ali Koşaner ve annesini bir kazada kaybettikten sonra amcasının yanına taşınan üniversite öğrencisi Ömer’in etkileyici hikayesini beyazcama taşıyacak. Dizide Mine Tugay’ın yanı sıra Serhat Tutumluer, Ege Aydan, Ayçin İnci ve Başak Daşman’ın da yer alacağı konuşuluyor.

Çekimlerinin önümüzdeki günlerde başlayacağı dizide son anda yaşama tutunan Ömer, iş adamı amcası Kemal Koşaner beraber İstanbul’a taşınacak ve onun Boğaz’daki yalısında yepyeni bir hayata adım atacak.

Ömer’in yalıya gelişi sadece Kemal Koşaner’in ailesinin değil, tüm Boğaziçi’nde oturanların hayatını değiştirecek. Yeni yaşamına alışmaya çalışan Ömer, bir yandan da kendisine düşmanlık eden kuzeni Kaan’la mücade etmek zorunda kalacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.