MEB: Bursluluk sınavları tamamlandı

ANKARA (İGFA) – İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’na 852 bin 461 öğrencinin başvurduğu sınavlar, 770 yurt içi ve 1 yurt dışı sınav merkezinde 2 bin 926 okul ve 45 bin 479 salonda yapıldı.

Sınav sonuçları, 23 Eylül 2022’de “www.meb.gov.tr” internet adresinden ilan edileceği duyuruldu.

Bakanlığın resmi internet sitesinde bursluluk sınavı sonrasında açıklama yapan ölçme değerlendirme ve sınav hizmetlerinden sorumlu Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, sınav sürecine bakanlığın ilgili tüm birimlerinin destek verdiğini duyurdu. Tüm çalışma arkadaşlarına desteklerinden ötürü teşekkür eden Şensoy, “81 ilde süreci başarılı bir şekilde yürüten ve sınavın sorunsuz bir şekilde tamamlanmasında büyük emeği olan tüm il millî eğitim müdürlerimizi ve çalışma arkadaşlarını kutluyorum. Sınavda görev alan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.