Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden, kiliseden kovuldu

Beyoğlu’nda bulunan bir kilisede Noel ayinine katılan Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden, kiliseden kovuldu.

İstanbul Beyoğlu’ndaki Saint Antuan Kilisesi’nde yapılan Noel ayinine arkadaşlarıyla katılan Mazhar Alanson’un tasarımcı eşi Biricik Suden, kilise kurallarına uymayınca olanlar oldu.

KONUŞMAMA KURALINA UYMADI

Arkadaşlarıyla ayinde bulunmak isteyen Suden, kilisedeki konuşma kuralını çiğneyince görevliler tarafından yaka paça dışarıya atıldı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Suden paylaşımına “Kiliseden kovulanlar” notunu düştü.

blank

“ADAMIN AĞZINDAN KÖPÜKLER ÇIKIYORDU EN SON”

Yaşadığı olayı gülerek anlatan Biricik Suden, paylaşımının altında “Adamın ağzından köpükler çıkıyordu en son” diyerek görevliyi çileden çıkarttıklarını belirtti. Kiliseden kovulan Biricik Suden, kapının önünde kendilerini gören çevik kuvvet ekibinin de gülme krizi geçirdiğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.