Mazhar Alanson: Cem Yılmaz ile kırgınlık oldu, kabahatlerim var herhalde

Mazhar Alanson, Burası Haftasonu programında Oylum Talu’nun konuğu oldu. Mazhar Fuat Özkan’ın yeni albümü ve Mazhar Olmak kitabıyla ilgili soruları yanıtlayan usta sanatçı, Cem Yılmaz ile yeni bir filmde rol alıp almayacağına yönelik soruya da çarpıcı yanıt verdi.

Hokkabaz filmine işaret eden Mazhar Alanson, “Bir yerde bir kırgınlık oldu. Arkadaşlık konusunda değil, film konusunda… Benim bazı kabahatlerim oldu herhalde. Çocuk bundan sonra korktu herhalde benimle çalışmaya” dedi.

“HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK’IN 20’NCİ YILI”

Cem Yılmaz’ın Her Şey Çok Güzel Olacak filminin 20’nci yılı için 40 dakikalık bir proje düşündüğünü okuduğunu kaydeden Mazhar Alanson, sözünü ettiği kırgınlığın ciddi şeyler olmadığını, “Küçük bir şeyden olmuştur, ciddi bir şey değildir” sözleriyle dile getirdi.

“CEM’İN TÜRK SİNEMASINDA BİR YERİ VAR”

Cem Yılmaz’ın sinemacılığını öven Mazhar Alanson, şu ifadeleri kullandı:

“Cem’in büyükler için yaptığı filmlerde oynamayı seviyorum. O da çok büyük gişe getirmiyor. Karlı olduğu için hala kamerayı yere indiremedi. Uzayda dolaştırıyor. Sanırım onun gişesi daha fazla. Çok ince espriler koyuyor, Anadolu o yüzden Recep İvedik gibi algılayamıyor. Çok zeki… Sonra İftarlık Gazoz nefis, iki kez seyrettim. Çok sevdim oyunculuğunu. Filmlerini bir daha seyrettim. Bazı kimseler için bir numara büyük. Şener Şen ile çektiği film de çok güzel. Artık Cem’in Türk sinemasında bir yeri var. Çektiği filmlerle Antalya’da falan Türk filmlerine yaptığı katkıdan dolayı ödül verilmeli artık”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.