Mayıs’ta Tivibu dopdolu olacak

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, Mayıs ayında birbirinden başarılı yapımları ekrana getiriyor. 9 Mayıs’a kadar tüm kanallar abonelere açık olurken 4-18 Mayıs tarihleri arasında ise ‘Anneler Günü Klasörü’nde yer alan ‘Anneler Günü’ temalı filmler Tivibu Sinema Paketi izleyicileriyle buluşuyor.

Türk Telekom’un, dijital televizyon platformu Tivibu Mayıs ayında birbirinden özel içerikleri ‘Anneler Günü’ klasöründe izleyicilerin beğenisine sunacak. Tivibu, ek olarak Ramazan Bayramı’na özel olarak platformda yer alan tüm kanalları 9 Mayıs tarihine kadar tüm abonelere açacak.

‘Anneler Günü’ klasöründe Anneler Günü’ne özel yapımlar

Tivibu Anneler Günü Klasörü’nde abonelerin beğenisine sunulan ‘Babylon Sisters’, İtalya’da yaşayan göçmen birkaç kadının ailelerinin kaderini kurtarmaya çalışmasını ve kardeşlik hikâyesini konu alıyor. Ayrıca kızını geride bırakarak gideceği, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bir yıl sürecek bir göreve hazırlanan kadın astronotun hayatını anlatan Proxima, yeni doğacak bir bebeği evlat edinmenin mutluluğunu yaşayan genç kadının öyküsünü içeren ‘A Sort of Family’ gibi başarılı yapımlar da ‘Anneler Günü’ klasöründe yer alacak.

Ödül alan filmler izleyicilerle buluşuyor

Tivibu sinema paketi abonelerinin izleyebildiği Ödüllü Filmler Klasörü’nde; geçirdiği araba kazası sonrasında hayatı değişen John Callahan’ın mücadelesini anlatanDon’t Worry, He Won’t Get Far on Foot’, 1953 selleri sırasında çiftliğini kaybedip İtalya’nın Puglia kasabasında lale yetiştiriciliği yapmaya başlayan bir adamın yaşadıklarının ele alındığı ‘Tulipani’,oğlu ile arasındaki soğukluğu ortadan kaldırmaya çalışan bir kadının hayatının aktarıldığı ‘Lara’ gibi başarılı filmler yer alacak.

Klasörde aynı zamanda Cannes Film Festivali’nde ödül almış filmler de bulunuyor. Sri Lanka’daki iç savaşta savaşan Dheepan’ın mücadelesinin anlatıldığı ‘Dheepan’, sağlık sorunlarını nedeniyle çalışamayan Daniel Blake’ın hayatının ele alındığı I, Daniel Blake’hırsızlık yaparak geçimini sürdüren Osamu ve ailesinin küçük bir kıza rastlamasıyla hayatlarının nasıl değiştiğini anlatan ‘Shoplifters’,İkinci Dünya Savaşı sonrası Soğuk Savaş döneminde Viktor ve Zula’nın imkânsız aşkını konualanCold War’ gibi ödüllü yapımlar da Tivibu abonelerine sunuluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.