Maxim Royal özlenen gazino kültürünü geri getiriyor

Bir dönemim gazino kültürünü yeniden hayata geçirmeyi hedefleyen Maxim Royal, Kuzey Kıbrıs’ta Merit Royal Hotel içinde kapılarını açıldı. Farklı sanatçıların renkli performanslarıyla gazino gecelerine start veren Maxim Royal, dekorasyonundan eğlence çeşitliliğine kadar büyük ilgi çekti.

“Özlenen gazino kültürünü geri getirme” hedefiyle hizmet vermeye başlayan Maxim Royal’in ilk gecesinde Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar konuklara hitaben bir konuşma yaptı. 50 yıl önce Türkiye’de çok revaçta olan gazino kültürünü Kuzey Kıbrıs’a taşımak ve konuklarına özledikleri bu eğlenceyi sunmak için hareket ettiklerini söyleyen Reha Arar, “O günlere sadık kalınan menüleri, müziği, yanarlı meyveleri ve konseptiyle nostaljik bir gazino eğlencesi sunacağız. Maxim Royal kaliteli eğlencenin Kıbrıs’taki tek adresi olacaktır. Hedefimiz her yaştaki misafirimizin keyif alacağı ve izleyeceği programları sunmak. Unutulmaya yüz tutan müzik ve eğlence sanatları Maxim Royal ile yeniden canlanacak ve hafızalar tazelenecek” dedi.

Maxim Royal’ın ilk gecesinde sahneye gelen Merit Royal Hotel Genel Müdürü Gerhard Stutz da, bu projeyi hayata geçirdikleri için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu açılışı dostlarla birlikte yapmak gurur verici. Bu projeyi bize öneren başta Murat Tibuk’a sonsuz teşekkür eder. Maxim Royal’ın Müdürü Arda Çancıoğlu ve takım arkadaşları Mert Karalıbağlı ile Ali Yıldırım’a böyle bir projeyi bize kazandırdıkları için teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Arda Çancıoğlu ise, “Çok heyecanlıyım. Kıbrıs halkına hem eğlence hem komedi verelim dedik. Murat Tibuk’a bize bu fırsatı verdiği için teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından davul show ve dönsöz ekibiyle eğlenceye start verildi. “Gülüm” karakteriyle sahneye gelen Fehmi Dalsaldı, “Azize Şov” ile konuklara keyifli anlar yaşattı. Misafirlerin aralarına girerek onlara takılan Fehmi Dalsaldı, Dilber Ay, Ajda Pekkan ve Gönül Yazar taklitleriyle büyük alkış aldı. Konuklar da “Azize”yi şampanya göndererek tebrik ettiler.

Daha sonra sahneye gelen Nil Karataş, hem sesi hem de kemanı ile konukları büyüledi. Masaların arasında dolaşarak şarkılarını seslendiren Nil Karataş, kendisine şarkılarda eşlik eden konuklarının alkışları arasında programını gerçekleştirdi. Konuklarının yaklaşan yeni yıllarını kutlayan Nil Karataş, daha sonra sahneyi Özhan Jan’a teslim etti. Leopar desenli bir kıyafetle sahneye çıkan Özhan Jan, “20 yıldır sahnelerdeyim. İlk defa Kıbrıs’ta sahne alıyorum. Beni buraya taşıyan herkese teşekkür ederim. En büyük alkış Merit Royal ailesine” dedi. Kenan Doğulu, Demet Akalın ve Gülşen’den şarkılar seslendiren Özhan Jan, göbek şovun ardından alkışlar arasında sahneden ayrıldı.

Arda Çancıoğlu Kıbrıs’taki eğlence anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.