Mavi ve Kıvanç Tatlıtuğ, sezona damga vuracak

İşte KıvançMavisi! Kıvanç Mavi’ye, Mavi’nin her tonu Kıvanç’a çok yakışıyor…
Mavi ve Kıvanç Tatlıtuğ, sezona damga vuracak reklam kampanyasında, vazgeçilmez bir jean’in etrafında dönen KıvançMavisi’nin çekici dünyasına davet ediyor. Kıvanç, reklam filminde kendisine eşlik eden Brezilyalı gözde model Cindy Mello’yla birlikte izleyiciyi de kendi Mavi dünyasında keşfe çıkarıyor. Gizemli, kışkırtıcı, çekici bir atmosferin hakim olduğu reklam filmi “Kıvanç Mavi’ye, Mavi’nin her tonu da Kıvanç’a çok yakışıyor” dedirtiyor.

blank

Jean’in başrolde olduğu renkli ve son trendleri yansıtan Mavi İlkbahar – Yaz koleksiyonu, Kıvanç’ın deyimiyle “adrenalin gibi yürek hoplatan, çarpan ve uçuran” KıvançMavisi dünyasına mükemmel eşlik ediyor. Kıvanç’ın vazgeçemediği parçalarla tasarlanan özel koleksiyon ise KıvançMavisi reyonlarında müşteriyle buluşuyor.

Yeni reklam filmi ile ilgili bilgi veren CEO Cüneyt Yavuz, “Lider marka olmanın heyecanı ve sorumluluğuyla, yaptığımız her işte hep en yeni, en güncel Mavi’nin peşinden koşuyoruz. ‘Mavi ve Kıvanç’ bundan altı yıl önce başlayan bir Jean Efsanesi. Bu birliktelik, kalite, güven ve premium duruşu simgeliyor. KıvançMavisi ise, Kıvanç’ın kendi Mavi dünyasından ve stilinden ilham alıyor. Bu sezon onun en sevdiği ve vazgeçemediği parçalarla özel bir koleksiyon tasarladık. KıvançMavisi reyonlarında müşterimizle buluşturduğumuz 35 parçalık koleksiyon daha ilk günden, jet hızıyla tükenmeye başladı bile.” dedi.

Reklamın yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ ise, “Mavi benim için parlak bir gökyüzünü, nefis bir havayı, harika bir jean’i, güveni, kaliteyi, hep daha iyi işler yapmayı ifade ediyor. Aslında filmin son repliğinde söylediğim gibi ‘vazgeçilmezim benim’ dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.