Matild Manukyan’ın miras davasında mahkemeden yeni karar geldi

Eski vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın miras davasında mahkemeden yeni karar geldi. Kerope Çilingir’in kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Karaman ile evlenmesi üzerine kızı Dora Çilingir, evliliğin iptali için dava açmıştı. Mahkeme Dora Çilingir’i haklı buldu, evliliği iptal etti.

Eski vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın tek varisi 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in kendisinden 40 yaş küçük Neslihan Kahraman’la evlenmesi üzerine, kızı Dora Çilingir babasının akıl sağlığının yerinde olmadığını gerekçe göstererek evliliğin iptali için İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı. Mahkeme, Kerope Çilingir ve eşi Neslihan Çilingir’in evliliğinin iptal edilmesine karar verdi.

NTV’de yer alan habere göre; Dora Çilingir, babası Kerope Çilingir’in sahte belge ve raporlarla örgütlü bir iş birliği içinde üvey annesi Neslihan Kahraman’la evlendirildiğini öne sürerek hastane ve işbirliği içindeki tüm kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

MAHKEME TAKİPSİZLİK KARARI VERMİŞTİ

Dora Çilingir, suç duyurusuna takipsizlik kararı veren savcılığa itiraz etmiş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, savcılık ikinci kez aynı kararla dosyayı kapatmıştı. Mahkeme kararında, çiftin 2011 yılından beri evli oldukları, babasının taburcu olduğu gün eşiyle kol kola hastaneden ayrıldıkları belirtilmişti.

MAHKEME EVLİLİĞİ İPTAL ETTİ

İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen evliliğin iptali davasında bugün karar çıktı. Mahkeme, Kerope Çilingir’in ve eşi Neslihan Çilingir’in evliliğinin iptal edilmesi yönünde karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.