Masumlar Apartmanı’nın ünlü ismi Birkan Sokullu hastanelik oldu

Başrollerinde Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı TRT1’in reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu’dan sevenlerini korkutan haber geldi. Önceki gün hastaneden çıkarken görüntülenen Birkan Sokullu, sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İzleyenleri ekran başına kilitleyen TRT1’in en sevilen yapımlarından olan başrollerin, Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar gibi isimlerin paylaştığı Masumlar Apartmanı’nın Han’ı Birkan Sokullu, hayranlarını korkuttu.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü isim Birkan Sokullu, geçtiğimiz gün Nişantaşı’ndaki özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi.

Sokullu, basın mensupları ile sohbet ederken sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi. Sokullu, Korkulacak bir durum yok. Geçenlerde yürüyüş yaparken ayağımı incittim. Şu anda iyiyim’ ifadelerini kullandı. Yakışıklı oyuncu daha sonra aracına binerek uzaklaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.