Masumiyet’in yapımcısından Deniz Çakır hakkında açıklama geldi

Fox TV’de ekrana getirilen başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü gibi isimlerle Masumiyet dizisinde rol alan Deniz Çakır’ın sette kostüm asistanı Çağatay Görgen’e hakaret ettiği ve istifaya zorladığı iddia edildi. Görgen, Deniz Çakır hakkında suç duyurusunda bulunurken Masumiyet dizisinin yapımcı şirketinden konuya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada ‘Sette meydana geldiği iddia edilen küfür veya tartışma olayı kesinlikle yaşanmamıştır.’ ifadeleri kullanıldı.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır hakkında Masumiyet dizisinde kostüm asistanlığı yapan Çağatay Görgen, bomba iddialarda bulundu. Görgen, Deniz Çakır’ın kendisine herkesin içinde küfür ettiğini ve istifasını istediği iddiasıyla savcılığa başvurdu.

blank

Dilekçede şikayetçi Çağatay Görgen’in “Aranan kotu bulduk diğer asistan getiriyor, neden bağırıyorsunuz” demesi üzerine oyuncu Çakır’ın bağırarak seti terk ettiği belirtildi. Olaydan sonra Çakır ile Görgen’in asansörde karşılaştığı ve yanlarında reji asistanı varken Çakır’ın Görgen’e hakaret ettiği iddia edildi.

Hakaret iddiasından sonra Çakır’ın 20 dakika boyunca setten ayrıldığı, geri dönüp makyaj kısmına geçtiği dilekçede kaydedilirken Çakır’ın on kişiden fazla set çalışanının olduğu yerde kostüm asistanı Görgen hakkında küfür ettiği öne sürüldü.

Yaşanan olayların ardından Masumiyet dizisinin yapımcı şirketi Gold Film’den konuya ilişkin açıklama geldi. İşte o açıklama:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.