“Masumiyet” sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle ekrana geliyor

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır’ın paylaştığı “Masumiyet”in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Ela Yüksel (İlayda Alişan) ve İlker Ilgaz’ın (Serkay Tütüncü) merakla beklenen duruşması ekrana gelecek.

Çarpıcı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara yeni bir soluk getiren dizide bu akşam; tutuklu yargılanan İlker Ilgaz hâkim karşısına çıkacak. Hastanede tedavisi devam eden Ela, annesi Bahar’dan (Deniz Çakır) aldığı güçle duruşma salonuna gelecek. İlker Ilgaz’ın avukatının, takıntılı ve ruh sağlığı bozuk bir Ela portresi çizmesi, Ela’nın en yakınlarının bile kafasını karıştıracak. Aldığı darbeler ve geçirdiği ameliyatlar yüzünden, zihninde boşluklar olan Ela geçmişi hatırlamakta problem yaşayacak. Ela’nın duruşmada yaşadıklarını kabullenemeyen Bahar ise adeta isyan edecek. Bahar’ın kızının uğradığı mağduriyeti gözyaşları içinde hâkime anlatacağı sahne izleyenleri derinden etkileyecek.

İlker Ilgaz’ın tutuksuz yargılanmasının kabul edilmesi annesi Hale Ilgaz’da (Hülya Avşar) sevinç yaratırken, Harun (Mehmet Aslantuğ) kızı İrem’i bu yaşanan olaydan uzak tutmak için yeni bir karar alacak.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın, öykü ve senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı “Masumiyet”, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle bugün saat 20.00’de FOX’ta.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.