“Masum” ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana geliyor

Dijital TV sektörünün önde gelen ismi BluTV’nin ilk yerli online dizisi “Masum” 24 Eylül Pazar günü saat 23.30’da ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana geliyor.

Yapımını D Productions’ın yaptığı, Berkun Oya’nın kendi tiyatro oyunu “Bayrak”tan uyarlayıp aynı zamanda proje tasarımı ve senaristliğini de üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Altın Portakal ödüllü Seren Yüce yaptı.

Ünlü isimler “Masum” için bir arada…

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde gelişen sıra dışı bir hikâyeyi konu alan dizinin başrollerinde Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan var.

“Suçun sırla örtüldüğü bir dünyada kimin masum olduğunu asla bilemezsin.”

Düşmeyen temposu ile ekranda olacak olan Masum’un genel hikayesi ise şöyle:
Emekli Komiser Cevdet ve karısı, ömürlerinin son yıllarını şehirden uzaktaki küçük çiftlik evlerinde huzur içinde geçirmektedirler. Ta ki küçük oğulları bir gece yarısı korkunç bir haberle eve gelene kadar…

Masum, 24 Eylül Pazar günü Kanal D’de.

https://www.youtube.com/watch?v=s8X7t8xiUeQ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.