Maşukiye Manavgat Caddesi’nde yürüyüş yolu ve asfaltlama

Büyükşehir, Kartepe Maşukiye Manavgat Caddesi’nde asfaltlama ve yürüyüş yolu yapıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yaz mevsimiyle birlikte asfaltlama çalışmalarına hız verdi. Yağışların olmadığı asfalt çalışmaları için uygun hava koşullarının olduğu yaz aylarında planlaması yapılan yollarda asfaltlama çalışmalarına başlayan Büyükşehir, Kartepe Maşukiye Manavgat Caddesi’nde asfaltlama ve yürüyüş yolu yapıyor.

MANAVGAT CADDESİNDE YÜRÜYÜŞ YOLU

Maşukiye Manavgat Caddesi’nde kazı-dolgu çalışması yapan Fen İşleri ekipleri, caddenin 200 metrelik kısmında 6 metre genişliği 8 metre genişliğe çıkardı. Bölge sakinlerinin yakındaki sağlık ocağına ulaşımını kolaylaştıracak çalışma ile tretuvar kaldırım ve beton dökülerek yürüyüş yolu yapılacak. Manavgat Caddesinin 500 metrelik kısmında ise trimer kazısı yapılarak eski asfalt söküldü. Cadde baştan aşağı asfalt çalışması ile yenilecek 200 metrelik kısımda yapılacak beton yürüyüş yolu ile de vatandaşların sağlık ocağına ulaşımları kolaylaşacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.