Masterlar Karadeniz Ereğli’den Madalyalar İle Döndü

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 400 sporcunun yer aldığı Karadeniz Ereğli 3. Açık Su Yüzme Yarışları’na katılan Zeytinburnu Masterlar Yüzme Ekibi, bin 500, 3 bin ve 5 bin metre müsabakalarından madalyalarla döndü.

Karadeniz Ereğli Belediyesi, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Yüzme Federasyonu ve İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü işbirliğinde gerçekleştirdiği 3. Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışlarına ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinden yaklaşık 400 sporcunun katıldığı yarışmada Zeytinburnu Masterlar Yüzme Ekibi’ de kulaç attı.

Amfi Tiyatro alanı liman içinde yapılan yarışlara bin 500 ve 3 bin metreden sonra bu yıl 5 bin metre de ilave edildi. 3 ayrı parkurdaki açık su yüzme yarışmalarının tamamında yer alan Zeytinburnu Masterlar Yüzme Ekibi, bin 500 metrede 8, 3 bin metrede 2 ve 5 bin metre parkurunda ise 4 madalya kazanarak eve döndü.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.