MasterChef Türkiye kurgu mu?

Geçtiğimiz haftalarda Masterchef Türkiye’ye veda eden sempatik yarışmacı Tunahan Ak, yaptığı son hareket ile gündem oldu. Ak, MasterChef Türkiye’nin kurgu olduğu iddiasında bulunulan bir paylaşımı beğendi.

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu TV8’de ekrana getirilen MasterChef Türkiye yarışması yarışmacıları ve programda yaşananlarla konuşulmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda programdan elenen Tunahan Ak’tan şaşırtan bir hamle geldi.

Sempatik tavırları ile programa damgasını vuran Tunahan Ak, Görkem Demiral ve Azize Polat’ın yarışmaya yeniden dahil olmasının ardından Masterchef Türkiye’nin kurgu olduğu iddiasında bulunulan bir paylaşımı beğendi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.