Mastercard, yeni projesi için Edis Görgülü ile anlaştı

Edis’in dünkü sosyal medya paylaşımının sırrı ortaya çıktı.

Mastercard, yeni projesi için şarkıcı ve söz yazarı Edis Görgülü ile anlaştı. Bu projenin reklam filmi için yeni bir şarkı yapan Edis, çok ses getirecek bir klibe de imza atmaya hazırlanıyor.

Dünyanın birçok ülkesinde hayata geçirdiği projelerde Pharrel Williams, Justin Timberlake, Kylie Minogue, Gwen Stefani gibi isimlerle iş birliği yapan Mastercard, Türkiye’de ünlü şarkıcı ve söz yazarı Edis Görgülü ile anlaştı.

Mastercard’ın “Toplu Ulaşımda Temassız Mastercard” projesi için stüdyoya giren Edis, çok ses getirecek bir klibe de imza atmaya hazırlanıyor. Çekimine başlanan ve içinde birçok sürprizi barındıran klibin önümüzdeki günlerde yayına girmesi bekleniyor.

Kurgusu ve alışılmışın dışındaki hikayesi ile fark yaratacak klibin şarkısı da hit olmaya aday.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.