Masquerade Club Yaptığı albüm ile satış listelerinde 3 numara

Yeni Dünya Müzik , Türkiye’nin en popüler mekanlarının müzikal dünyasını yansıtan müzik albümleri serisine MASQUERADE CLUB ISTANBUL ile devam ediyor.

İstanbul’un en gözde mekanlarından Masquerade Club İstanbul ; İbiza’da, Miami’de, Las Vegas’taki ünlü klüplerdeki dans ve show mekan anlayışını Türkiye’ye getiren bir klüp. Dekorasyonu, ambiansı, dansçıları, sıra dışı performansları, eğlenceli müziği , lüks ikramları, mükemmel hizmeti ve haftanın 5 günü değişik konseptdeki partileriyle müzikseverleri buluşturuyor.

MASQUERADE CLUB ISTANBUL’ un Müzik Direktörü ve Resident DJ’i CİHAT UĞUREL tarafından seçilerek mixlenen, 26 parçalık Mega Mix Albümde hem güncel hitler ve çok sevilen parçalar ile birlikte, ilk defa dinleyeceğiniz parçalar ile dans edeceksiniz.

Yalnızca ses ayarlarını ve efektlerini istediğiniz şekilde ayarlayıp çalarak , “80 Dakikalık , Non-Stop Mega Mixli” bu albümle eğlenceli bir dans partileri yapabilirsiniz. Bahçenizde, terasınızda , otoparkınızda , istediğiniz her yerde düzenleyeceğiniz Ev Partilerinde, ses sisteminizin başına geçip düzenlediğiniz partilerin DJ’i olabilirsiniz..

blank

J BALVIN & WILLY WILLIAM – Mi Gente * INNA – Ruleta * BIZZEY – Traag * NO METHOD – Let Me Go * CİHAT UGUREL Feat. CANALİ – Feel The Rhythm * . SUPER SAKO Feat. HAYKO – Mi Gna (DJ Pantelis Remix)* . GIPSY CASUAL – Nah Nah * EVA SIMONS – Guaya * MAITRE GIMS – Caméléon * NICOLA FASANO & ALEX GUESTA Feat. MOHOMBI & PITBULL – Another Round * MILK & SUGAR – Summertime * JENN MOREL – Pónteme * FLY PROJECT – Dame * MIKE DIAMONDZ – Bubblin * BABY BROWN Feat. LAMI TIRONA – Rakatak * BANG LA DECKS – Dahta ve daha bir çok dans parçası ile partilemeye ve dansa hazır olun !!!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.