Marriott International, Türkiye Kadın Liderlik Girişimi’ni başlattı

Marriott International, Kadın Liderlik Girişimi’ni, Türkiye’de gerçekleştirdiği lansman ile Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da genişletmeye devam ediyor. Girişim, yüksek potansiyele sahip kadın liderleri, kariyerlerinin bir sonraki aşamasına hazırlamak için onlara özel kişisel gelişim programı sunuyor.

Marriott International Kadın Liderlik Girişimi’nin İstanbul’daki lansmanı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un katılımı ile gerçekleşti. Servotel’in Yönetici Ortağı Ayla Heyfegil ve Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Ortağı Melkan Gürsel, “Türkiye’de Kadın Liderliği” konulu panelde tecrübelerini paylaşarak katılımcılara ilham verdi. Etkinliğe; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İnsan Kaynakları Başkanı Francisca Martinez, Orta Doğu Operasyon Direktörü Sandeep Walia ve Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç başta olmak üzere Marriott International’ın kıdemli yöneticileri katıldı.

Katılımcılar, kadın lider olarak etki yaratmaya, güçlü yönlerini belirlemeye ve liderlik varlığını oluşturmaya odaklanan bir dizi oturumu izleme fırsatı elde etti. Kadın liderler, ilerleyen dönemde özel bir mentör rehberliğinde kendi bireysel gelişim planlarını hazırlayacaklar. Ayrıca, networking etkinliklerine ve eCornell kurslarına erişim fırsatına sahip olacak; tartışma ve sohbetlerin gerçekleştiği oturumlara katılarak ilham verici konuşmacıları dinleyebilecekler.

Marriott International kadın liderlerin varlığını artırmaya kararlı

Marriott International Avrupa, Orta Doğu ve Afrika İnsan Kaynakları Başkanı Francisca Martinez, “Marriott International, kadınların ilerlemesini desteklemeye ve şirketteki kadın liderlerin varlığını artırmaya kararlı. Liderlik geliştirme çabalarımızın bir parçası olarak, Türkiye’de Kadın Liderlik Girişimi’ni başlatmaktan heyecan duyuyor ve yeni nesil kadın liderlere destek olmayı dört gözle bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.