Marmara Üniversitesi’nden büyüleyici defile

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Ana Bilim Dalı Resim – İş Eğitimi Tekstil ve Moda Tasarım Ana Sanat Atölyesi öğrencileri, düzenledikleri sene sonu defilesinde izleyenleri büyüledi. Üniversite öğrencileri, ekstil ve Moda Tasarım Ana Sanat Atölyesi Öğretim Görevlisi Zeynep Öztürk’ün desteği ve yönetimiyle fakülte tarihine geçecek bir defile düzenlediler.

İSTANBUL (İGFA) – Üniversite koridorunu adeta bir podyuma çeviren gençler, öğrenci kimliklerini bir yana bırakarak sene sonuna özel olarak tasarladıkları çalışmaları, tasarımcı kimlikleri ile izleyenlerin beğenisine sundu.

Defilede Tekstil ve Moda Tasarım Ana Sanat Atölyesi 2.sınıf öğrencileri “Sanat Akımları ve Kadın” temasıyla izleyenleri geçmişten günümüze bir yolculuğa çıkarırken 3.sınıf öğrencileri, “Fobiler” temasıyla izleyenleri korkularıyla yüzleştirdi.

Öğrencilerin emek ve özveri ile tasarladıkları çalışmalar yine kendilerinin kaleme aldıkları manifestolar eşliğinde sunuldu. Finalde alkışlar eşliğinde modelleri ile beraber sahneye çıkan genç tasarımcılar, gelecekte güzel işlere imza atacaklarının da sinyalini verdiler.

Genç tasarımcılar; Ali Ece, Busenur Arslan, Ece Eylem Yıldırım, Elçin Atmacaoğlu, Elif Kutlu, Emre Gökmen, Erkin Ürken, Esma Uçar, Esra Karip, Furkan Türker, Gizem Özdemir, İrem Mürselay, İzel Albayrak, Sena Arslan, Tuğba Ömrüuzun ve Zelal Filizay seçtikleri temalara özel hazırladıkları çalışmalar ile herkesten tam not aldılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.