Marilyn Monroe’nun ölümüne dair ortaya çıkan gerçek, duyanları hayrete düşürdü!

Amerikan Sineması’nın sembol isimleri arasında yer alan ve 1962 yılında yüksek doz sakinleştiriciden hayatını kaybeden Marilyn Monroe’nun ölümüne dair yıllar sonra ortaya çıkan gerçek, duyanları hayrete düşürdü.

Kadınsılığı ve dram yüklü hayatıyla bir dönem Amerikan Sineması’na damga vuran güzel oyuncu Marilyn Monroe’nun sır dolu ölümüne dair yeni bir detay ortaya çıktı.

blank

4 Ağustos 1962 tarihinde, aşırı doz sakinleştiriciden hayatını kaybeden Amerikalı model ve oyuncu Marilyn Monroe’nun morgdayken çekilmiş üç rulo çıplak fotoğrafının olduğu ortaya çıktı.

ABD Fox News kanalının, Marilyn’in ölümü ile ilgili hazırladığı belgesel için röportaj veren Leigh Wiener’ın oğlu Devik, babasının morga girdikten sonra beş rulo fotoğraf çektiğini, üç ruloyu çalıştığı magazin dergisine verdiğini ama Marilyn’in morgdaki çıplak pozlarını sakladığını söyledi.

Devik, babasının 1993 yılında öldüğünü ama hiçbir şekilde fotoğrafların yerini söylemediğini anlattı.

Marilyn Monroe’nun ölümünden hemen sonra, üzerine yalnızca beyaz bir örtü örtülmüş fotoğraflarının basına sızdırılması, o dönem Monroe’nun hayranlarının tepkisini çekmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.