Marie Claire 30 yaşında

Türkiye’nin ilk lisanslı, dünyanın en önemli kadın ve moda dergisi Marie Claire, medya dünyasında geride bıraktığı 30 yılı, Nişantaşı’ndaki Galvin Ristorante’de düzenlediği özel bir partiyle kutladı…

Marie Claire’i bu anlamlı gününde yalnız bırakmayan Acun Ilıcalı, Şeyma Şubaşı,Hande Acar, Aylin Yılmaz, Siren Ertan, Dilek Hanif, Özge Ulusoy, Berrak Tüzünataç, Tuba Ünsal,Şükrü Özyıldız, Ahu Yağtu, Deniz Akkaya, Hacı Sabancı, Nazlı Kayı, Mustafa Ceceli, Selin İmer, Tuvana Büyükçınar, Derya Uluğ, Burcu Kıratlı, Burak Kut gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından seçkin isimler, gece boyunca keyifli anlar yaşadı.

Dünyanın en çok satan moda dergilerinden Marie Claire, Türkiye’deki yayın hayatının 30. yılını, seçkin davetliler eşliğinde, Galvin Ristorante’de düzenlenen çok özel bir partiyle kutladı. Group Medya çatısı altında Türkiye’deki yayın hayatını sürdüren Marie Claire; moda, cemiyet, iş ve sanat dünyasından pek çok seçkin ismi ağırladı. Yaklaşık 500 kişin katıldığı ve yoğun ilgi gören gecede, 30 yılın şerefine oldukça renkli ve eğlenceli anlar yaşandı.

Aralarında, dünden bugüne derginin kapak yıldızlarının bulunduğu Deniz Akkaya, Özge Ulusoy, Tuba Ünsal, Berrak Tüzünataç, Ahu Yağtu, Burcu Kıratlı, Şeyma Subaşı, Şükrü Özyıldız, gibi isimler, Marie Claire’in 30. yaşını kutlamak için geceye katıldı.

Renkli anların yaşandığı Marie Claire’in 30. yaş günü partisinde, sesi imzası olan, setleriyle de dünya çapında büyük ilgi gören, Türkiye’nin önde gelen DJ’i DJ Funky ‘C’ setin başına geçerek, çaldığı müziklerle eğlence dolu anlar yaşattı.

blank
Ahu Yağtu
Aybüke Pusat
Deniz Akkaya
Özge Ulusoy
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.