Mariah Carey belgesel serisinin çekimlerine başlanıyor

Mariah Carey günlerdir süren dedikoduları doğruladı. Diva, Mariah’s World isimli kendi hayatıyla ilgili reality serisinde oynayacak!

Carey seride Sweet Sweet Fantasy isimli turnesine başladığı ve nişanlısı James Packer’la düğününü planladığı anları paylaşacak. 8 adet 1’er saatlik bölümden oluşacak belgesel serisi, Diva’nın hayatından çok özel anları yansıtacak.

E! kanalının başkan vekili Jeff Olde, projeyle ilgili yayımlanan basın bülteninde, “Mariah çağımızın en büyüleyici pop süperstarlarından biri ve soyadı söylenmeden bile dünyanın her yerinde anında tanınabilecek nadir sanatçılardan. Onun özel hayatını izleyicilerimizin özel erişimine sunacak olmaktan ötürü heyecanlıyız” sözlerini sarfetti. Carey de aynı bültende “Çıkacağım yeni yolculukta hayranlarımı hayatıma katacağım için çok heyecanlıyım. Bu belgesel bana keyif veriyor ve onu sizin de seveceğinizi biliyorum. Böylesi anları yakalamak gibisi yok!” dedi.

Serinin yayın tarihi henüz açıklanmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.