“Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında başlıyor

Çekimleri Kapadokya’nın eşsiz doğasında devam eden, Maria ile Mustafa dizisinin başrol oyuncuları Jessica May ve Hilmi Cem İntepe, Litvanya Fahri Konsolosluğunu ziyaret ettiler.

9 yıldan beri Türkiye’de yaşadığını ve Kapadokya’ya ilk kez Maria ile Mustafa dizisinin çekimleri için gelme fırsatı bulduğunu söyleyen May; “Kapadokya çok gizemli bir bölge, çok beğendim. Burada da kaldığımız otelin sahibi Yakup Dinler, Litvanya’nın Fahri Konsolosu çıkınca mutluluğum daha da arttı. Çünkü dedem ve babaannem Litvanya’da doğup, çocukken Brezilya’ya gitmişler. Yakup Bey’den onların kökenleri hakkında bir sürü şey öğrendim. Eski Litvanya fotoğraflarına baktım. Çok güzel bir deneyimdi” dedi.

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahtı olan Mustafa’nın aşk hikayesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkansızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak.

Yabancı bir kızla Türk gencinin yoğun ve heyecanlı aşkını konu alan “Maria ile Mustafa” çok yakında atv ekranlarında ekran yolculuğuna başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.