MargaM albümünün yeni klibi “Mangalam” yayında

Yoga üzerine yaptığı çalışmalarla son zamanlarda adından sıkça söz ettiren yoga eğitmeni Çetin Çetintaş, dinamiklerle dolu hayatını yeni bir müzik albümü; “MargaM” ile taçlandırıyor.

Başarılı yoga eğitmeni Çetin Çetintaş’ın çıkardığı MargaM isimli “yol” anlamına gelen müzik albümü, tüm dijital platformlarda yerini aldı. Kişilerin zaman içerisinde edindiği kalıplardan dolayı kendi yaşam yollarına yabancılaştığını ifade eden Çetin Çetintaş; kalıpları yıkan, insana doğrudan temas eden ve dinleyicilerin hücrelerinde hissedeceği albümü müzikseverlerle buluşturdu.

Dinledikten Kısa Süre Sonra Yaşamdaki Etkileri Gözlemlenebilir

Çetin Çetintaş’ın MargaM isimli albümünde yer alan her mantra, kendi taşıdığı manaları ve alanların sınırsızlığını ifade eden aranjelerle hazırlandı. Çıkardığı yeni albümü hakkında konuşan Çetin Çetintaş, “Mantralar, ihtiyacımız olan nitelikleri uyandırmamıza yardımcı olarak bizi yaşama tonlar. Bu sayede yaşamla uyum içinde bir varoluş haline çekiliriz. Mantraların anlamlarını bilmeyen bir kişi bile onları dinledikten kısa bir süre sonra yaşamındaki etkileri gözlemleyebilir” diyerek albümün kişiler üzerindeki etkilerine vurgu yapıyor.

MargaM Albümü ile Kişiler Varoluşu Hissedecek

Çetin Çetintaş, çok güçlü bir sound’a sahip olup birçok müzik tarzını içinde barındıran Mantra albümünü dinlerken, kişilerin çıktıkları yolda her şeyle bütünleşmelerini, kendilerini duymalarını ve varoluşu hissetmeleri gerektiğini belirtiyor.

MargaM albümünün prodüktörlüğünü Çetin Çetintaş üstlenirken besteleriyle Eliz Öncel, Yunus Akbaş ve Sezen Erol albüme renk kattı. Vokallerde Çetin Çetintaş, Bilge Yılmaz, Ceyda Saltadal, Sezen Erol ve Yunus Akbaş yer alırken bu özel albümün aranjörlüğünü ise Eliz Öncel yaptı.

blank

MargaM Albümünün Yeni Klibi “Mangalam” Yayında

Çetin Çetintaş’ın çıkardığı “MargaM” albümünden “Mangalam” adlı şarkının klibi ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Yönetmenliğini Ceyda Saltadal’ın yaptığı klip, YouTube üzerinden müzikseverlerle buluştu. Son yıllarda olan doğa felaketlerine odaklanan klip, dansın gücüyle birleşerek önemli noktalara dikkat çekiyor. Koreografisini Esra Taner’in yaptığı klipte, Dolun Doyran, Evren İskender, Burcu Bodur, Tolga Burçak, Reşat Bolgün ve Esra Taner de danslarıyla yorumlarını kattılar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.