“Mardini şov” TRT Kürdi’de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor

Ünlü sanatçı Berdan Mardini, TRT Kürdi ekranlarında yayınlanan Mardini şov ile yeni sezona merhaba dedi.

Çekimlerinin TRT İstanbul Tepebaşı stüdyolarında yapılacak ve her hafta canlı gerçekleşecek olan “Mardini şov” ile TRT Kürdi’de sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Berdan Mardini “9 yıldır Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Kürtçe yayın yapan kanalımızda yeni sezonda da izleyicimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her Pazar canlı olarak yayınlanan ve bu sezonda da yerel sanatçılarımız ve konuk sanatçılarımızla programımızla ekranda olacağız. Kürtçe ve Türkçe okuduğumuz şarkılarımızla kardeşliğimizi pekiştirme adına programımızda üstlendiğimiz misyon çok önemlidir’ dedi.

TRT Kürdi’deki programının yanı sıra yeni single çalışması için stüdyo da olan Berdan Mardini, “Nostaljik sürpriz şarkımızla herkesi şaşırtacağım’ diye konuştu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.