Marcao’nun Galatasaray’da olması başlı başına yönetim ve teknik heyetin başarısızlığıdır

Morutan’a söyleyin Marcao hâlâ Galatasaray’da

Galatasaray yönetimi, Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Barış Alper Yılmaz, Cicaldau, Sacha Boey, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu ve Nelsson’u renklerine katarak yaz transfer dönemini hızlı geçiriyor.

Transferler sonrası kadronun yaş ortalaması da düştü. Son olarak Olimpiu Moruţan’a kavuşan Fatih Terim’in de morali gayet yerinde. Peki bunca transfer sonrası Galatasaray taraftarı mutlu mu ? Mutsuz, nedenini söyleyeyim: Marcao’nun hâlâ Galatasaray’da olması çoğu taraftarı mutsuz ediyor. Ligin açılış maçı olan Giresunspor karşılaşmasında Marcao ve Kerem arasında yaşananları biliyorsunuzdur. Bu yaşanan tekme-tokat kavga sonrası PFDK, Marcao’ya 8 maç ceza verdi. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncuya verilen bu cezaya itiraz bile etmedi. Zaten neyine itiraz edeceksiniz ki? Yaşanan olay sonrası Marcao’nun hâlâ Galatasaray’da olması başlı başına yönetim ve teknik heyetin başarısızlığıdır. Marcao’nun bugün yarın yeni transferlere de aynısını yapmayacağı ne malum? O yüzden yazının başlığına ‘Morutan’a söyleyin Marcao hâlâ Galatasaray’da’ yazdım. Belli mi olur Morutan’ın da üzerine gidip tekme-tokat dalabilir, o yüzden Morutan kendine dikkat etsin, sadece Morutan değil teknik heyet de dikkat etsin sonuçta alışmış kudurmuştan beterdir. Marcao’nun ilk vukuatı değil, Galatasaray ile Ümit Milli Takım arasında oynanan hazırlık maçında da kendisi Halil Dervişoğlu’na tokat atmıştı. Bu yaşanan olay sonrası ‘kol kırılır yen içinde kalır’ gibi saçma sapan bir mantık yürüten Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti Marcao olayında da sınıfta kalmıştır. Her ne kadar oyuncu özür dilese de iş işten çoktan geçti. Marcao varsa başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere hiçbir futbolcuya huzur yok.

YUSUF POLAT

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.