“Maraşlı” da büyük finale doğru heyecan bitmiyor

Yapımını ‘’TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, başrollerini Burak Deniz ve Alina Boz’un paylaştığı “Maraşlı”nın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Maraşlı’nın gerçek kimliğini öğrenen Mahur, harekete geçiyor.

Dizide büyük finale doğru heyecan doruğa tırmanıyor. Sevdiği adamın aslında başka biri olduğunu öğrenen Mahur en zor sınavdan geçiyor. Maraşlı’nın, Mehmet İnce kimliğiyle yüzleşmeye başlayan Mahur yeni bölümde öğrendikleriyle yıkılıyor. Merakla beklenen bölümde Mahur, Maraşlı’yı Mehmet İnce olarak kabul edecek mi? Mahur, Mehmet İnce kimliğini kaybetmeye başlayan Maraşlı’nın tedavi olması için ne yapacak? gibi sorular yanıt buluyor.

Hurdacı’dan kardeşi İsmail ve kızı Zeliş’in intikamını almak isteyen Maraşlı, iki kimliği arasında gelgitler yaşamaya devam ediyor. Heyecan dolu bölümde Maraşlı başına gelenler karşısında ne yapacak?

Senaryosunu Ethem Özışık, Ercan Uğur ve Pelin Gülcan Metu’nun, yönetmenliğini Arda Sarıgün’ün üstlendiği “Maraşlı” bu akşam saat 20:00’de ATV’de ekrana geliyor…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.