Mara Hatun’u oynayan Tuba Büyüküstün’ün setten ilk görüntüsü ortaya çıktı!

Ottoman Rising adlı mini belgeselde Mara Hatun’u oynayan Tuba Büyüküstün’ün setten ilk görüntüsü ortaya çıktı.

Netflix’te yayınlanacak olan Osmanlı İmparatorluğu’nun yükseliş dönemini konu alan Ottoman Rising (Osmanlı Yükseliyor) dizisinin çekimleri geçtiğimiz günlerde bitti. 6 bölümlük projede Fatih Sultan Mehmet’in üvey annesi Mara Hatun’u canlandıran Tuba Büyüküstün’ün setten ilk görüntüsü de ortaya çıktı. Çekimleri İstanbul’da kurulan dev bir platoda gerçekleşen dizide Büyüküstün’ün Mara Hatun için o dönemi anlatan kıyafet ve aksesuvarla kamera karşısına geçti. Büyüküstün, dizideki rolü için “Karakterden zor ayrıldım. Aynaya bakıp, ‘Bu kadını son kez görüyorum’ dedim” sözlerini kullandı. Projenin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Damla Sönmez, Ushan Çakır gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.