Manitas ikilisinin yepyeni teklisi ”Kim?” ve klibi, tüm dijital platformlarda yayında!

Şarkıları ve tarzları ile fark yaratan Manitas ikilisi, yeni şarkıları ”Kim?” ile yine alışılagelmişin dışında bir proje ortaya koyuyor.

YouTube video

Manitas ikilisi, müziği ile dinleyeni eski dönemlere yolculuğa çıkaran ”Kim?” şarkısında ve klibinde, geçmiş dönem imajlarını yeniden yaşatıyor.

Manitas’tan Selin Dumlugöl’ün yönetmenliğini üstlendiği klipte yer alan zenne ve dansları, bir masa etrafında yer alan insanlar ve özenle hazırlanan mekan ve dekorasyon büyük ilgi uyandıracak.

Klip, günümüzde bir antikacıda, başrol oyuncusunun kutuyu açması ile birlikte başlıyor ve ekip, proje ile ilgili duygularını şu şekilde dile getiriyor: ”Kim? bir ilk görüşte aşk hikayesi. O anın heyecanıyla ağızdan dökülenler. Bir yandan körü körüne bir yandan da acaba diyerek temkinli. Belki bir yeniden doğuş, belki de sadece keyifli bir an. Biz de bilemiyoruz. Aşkı arayan kalplere -bizim deyimimizle- postmodern Osmanlı tınılarıyla ortak olmaya ve her zamanki gibi sizi dans ettirmeye geliyoruz.”

Sözleri Defne Angın, müziği ise Selin Dumlugöl imzası taşıyan projenin prodüktörlüğünü Mert Kasap üstlendi. ”Kim?” şarkısının düzenlemesi ise Mert Kasap, Mert Sever ve Onur Taşkan tarafından yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.