Manisalu judocu Zilan Ertem Dünya üçüncüsü oldu

Ümitler Dünya Şampiyonası’nda milli formayla mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç judocusu Zilan Ertem yine önemli bir başarıya imza attı. 40 kg’da Dünya 3.’sü olan Ertem, Manisa’ya madalyayla döndü.

MANİSA (İGFA) – Dünya Judo Federasyonu IJF’nin 2022 yılı faaliyet programında yer alan Ümitler Dünya Şampiyonası, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna şehrinde yapıldı.

Bu önemli spor organizasyonunda Manisa Büyükşehir Belediyespor’un judocusu, Zilan Ertem de milli forma için mücadele etti.

Şampiyonada başarılı bir performans sergileyen Zilan Ertem, 40 kg’da Dünya 3.’sü oldu.

Manisa’ya madalyayla dönen genç yıldızı kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, “Genç sporcumuz Zilan Ertem, katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılarda adından sıkça söz ettiriyor. Bosna Hersek’te yapılan spor organizasyonunda da milli formamızla önemli bir derece etti. Başarılarıyla bizleri gururlandıran sporcumuzu yürekten kutluyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.