Manisalı judocular madalyaları İzmir’de topladı

Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo takımı sporcuları, İzmir Büyükşehir Belediyesi İller Arası Başkanlık Kupası Judo Turnuvası’na damga vurdu. Turnuva’dan 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya ile ayrılan Judo Takımı sporcularımız elde ettikleri 9 madalya ile önemli bir başarıya daha imza attı.

MANİSA (İGFA) – İzmir Judo İl Temsilciliği’nin 2022 faaliyet programında yer alan İzmir Büyükşehir Belediyesi İller Arası Başkanlık Kupası Judo Turnuvası, 14-15 Haziran tarihleri arasında İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Farklı şehirlerden çok sayıda sporcunun katıldığı turnuvaya Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo takımı damga vurdu. Turnuvada önemli bir başarıya daha imza atan sporcularımız, turnuvadan 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya olmak üzere toplam 9 madalya ile ayrıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İller Arası Başkanlık Kupası Judo Turnuvası’nda Büyükşehir Belediyesporlu judocularımızdan Yiğit Enes Çetin 30 kilogramda, Süleyman Said Çimen 34 kilogramda, Muhammet Kadir Düzce ise 50 kilogramda birinciliği elde etti. Ali Çam 30 kilogramda, Nejla Nur Tokgöz 36 kilogramda ve Serkan Tünk ise 50 kilogramda ikinci olmayı başardı. Sporcularımızdan Rüzgar Ali Telek 34 kilogramda, Nehir Demir 36 kilogramda, Abdullah Eren Özcan da 55 kilogramda üçüncü oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.