Manisa’da mezarlık çeşmelerine bakım

MASKİ Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesinde il genelindeki mezarlık çeşmelerinde bakım onarım çalışması yaparak, bayramda kabir ziyaretine gelecek vatandaşların su sıkıntısı çekmesini önledi.

MANİSA (İGFA) – Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisalıların su konusunda sorun yaşamasını engellemek adına gerekli tüm çalışmaları yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Ramazan Bayramı öncesinde il genelindeki kabristanlarda bulunan çeşmelerde bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Ekipler tarafından tesisatı arızalı olan, zarar görmüş ve kırılan çeşmeler onarılırken, diğerlerinin ise gerekli bakım ve temizlikleri yapıldı. İlçe ve mahallelerde gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde, ebediyete göç eden sevdiklerini bayramda ziyarete gidecek olan vatandaşların su sıkıntısı çekmesinin önüne geçildi.

“Zarar görmüş ve kırılan çeşmeleri sürekli onarıyoruz”

Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, “Mezarlıklarımızdaki çeşmeleri sürekli onarıyoruz. Bayram öncesinde de ekiplerimiz zarar gören ve kırılan çeşmeleri onardılar ve bakımlarını yaptılar. Amacımız vatandaşlarımızın ziyaretlerinde su sıkıntısı çekmemesidir. Vatandaşlarımızdan da bu doğrultuda çeşmelerimizin zarar görmemesi için özen göstermelerini istiyoruz. Tüm Manisalı vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını kutluyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.