Manisa’da ‘kaldırımlar yayanın hakkı’ denetimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Zabıta Dairesi’ne bağlı ekipler, trafik polisleriyle birlikte, cadde ve sokaklarda yaya vatandaşların kullanım alanı olan kaldırımlarda yapılan motosiklet parklanmalarına yönelik denetimde bulundu.

MANİSA (İGFA) – Kaldırımlarda gelişigüzel park edilerek yaya vatandaşların kaldırım kullanıma engel olan motosiklet paklanmalarına yönelik Manisa Büyükşehir Belediyesi, trafik polisleriyle birlikte denetimde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Zabıta Dairesi’ne bağlı ekiplerin de yer aldığı denetimde, kaldırımlardaki motosikletlerin sahipleri uyarılarak, park yerlerine yönlendirildi.

Yapılan denetimin ardından çalışma hakkında bilgi veren Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Kaldırımlar yaya vatandaşlarımızın kullanım alanıdır. Burada yapılan motosiklet parklanmaları vatandaşlarımızın kullanımında sorun oluşturuyor. Engelli, yaşlı ve bebek arabası kullanan yayalarımızı bu konuda daha fazla sıkıntı çekiyor. Biz de trafik polislerimizle birlikte bu konuda denetimde bulunarak gerekli uyarıları yaptık” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.